Kosova

Pasuria e kryetarit të Prishtinës, Përparim Rama

Ai po ashtu ka thënë se posedon një veturë Tesla si dhe koleksion pikturash prej 4 milionë euro, të trashëguara

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar pasurinë në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit, ndërsa ka deklaruar se është aksionar në tri kompani.

I pari i Prishtinës ka deklaruar se është pronar i tri banesave, një rezidence dhe një objekti afarist, transmeton albinfo.ch.

Ai po ashtu ka thënë se posedon një veturë Tesla si dhe koleksion pikturash prej 4 milionë euro, të trashëguara.

Rama po ashtu zotëron aksione në disa shoqëri aksionare.

Kryetari i Prishtinës i ka raportuar kursimet. Ai po ashtu ka deklaruar detyrime milionëshe në bankë.

https://apk-rks.net/wp-content/uploads/2024/04/Perparim-Rama.pdf