Bota

Pilotët e “Adria Airways”, në grevë 3-ditore

Kjo grevë e tyre pritet të fillojë nga 8 shtatori

Mundësia për të pasur grevë nga Unioni i Pilotëve të Trafikut të Sllovenisë po bëhet edhe më realiste. Kjo pas një raundi tjetër të negociatave të pasuksesshme mes udhëheqësve të Adria Airways dhe pilotëve të saj.

Si rezultat pilotët e Adria Airways kanë vendosur serinë e re të grevës 3-ditore.

Kjo grevë pritet të fillojë nga 8 shtatori, përcjell Albinfo.ch.