Lajme

Pilotet shqiptare, storie suksesi në punën që bëjnë

Valdeta Mehanja dhe Armela Murati, dy storie sukesi në fushën ushtarake

Njëra nga Kosova e tjetra nga Shqipëria, pilotet që po lavdërohen nga Shtetet e Bashkuara, transmeton albinfo.ch.

Valdeta Mehanja dhe Armela Murati janë dy pilotet që po konsiderohen storie sukesi në fushën ushtarake.

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka publikuar një shkrim për suksesin e tyre, duke i cilësuara si të “parat” në punën që bëjnë.

Postimi i plotë:

“Njihuni me të “parat” të cilat po bëjnë hapa përpara drejt barazisë. Togerja e 2-të Valdeta Mehanja (majtas), pilote helikopteri me Regjimentin e Aviacionit 1-131 nga Garda Kombëtare e Alabamës dhe shqiptare e lindur në Kosovë, bisedoi mbi ngjashmëritë midis tyre me piloten e helikopterit të parë shqiptare femër, Togeren e 2-të Armela Murati, në aerodromin e Farkës në Shqipëri, ndërsa marrin pjesë së bashku në #DefenderEurope 21. DEFENDER-Europe 21 nxit ndërveprimin midis aleatëve të NATO-s dhe vendeve partnere”, thuhet në shkrimin e ambasadës.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI