Shqipëria

Plazhet e virgjëra të Shqipërisë që do t’ju mrekullojnë

Njihuni me 20 plazhet e paprekura nga dora e njeriut në Shqipëri, që janë një mrekulli për syrin.

Shqipëria ka shumë vendet ekzotike, ishujt e pabanuar apo plazhet e virgjëra nëpër botë, por a e keni menduar ndonjëherë se sa të tilla mund të ketë dhe në Shqipëri. Në një fotogaleri ju kemi sjellë 20 plazhet e virgjëra që do t’ju mrekullojnë me bukurinë e tyre, përcjell albinfo.ch.

Fotografi Fation Plaku ka sjellë një galeri fotosh me plazhet më të bukura në Shqipëri.

Nga Gjipeja tek Gjiri i Gramës, ju prezantojmë 20 plazhet që mund të konsiderohen si ‘të paprekura’ nga dora e njeriut dhe ofrojnë një pamje mbreslënëse, plot ngjyra e bukuri natyrore.

 

Gjiri i Gramës. Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Gramës. Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Shën Andreut. Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Gramës. Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Ariut (Brisanit). Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri Ariut (Brisanit). Gadishulli i Karaburunit. Vlorë.

 

Plazhi i Kakomesë. Sarandë.

 

Gjiri i Llovizit. Gadishulli Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Dafinës. Gadishulli Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Llovizit. Gadishulli Karaburunit. Vlorë

 

Plazhi i Nexhajve. Karaburun.

 

Gjiri i Shën Janit. Gadishulli Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Skaloma Beget. Gadishulli Karaburunit. Vlorë.

 

Gjiri i Skaloma Beget. Gadishulli Karaburunit. Vlorë.

 

Ishulli Mali i Gradit. Parku Kombëtar i Liqenit të Prespës. Korçë.

 

Ishulli Mali i Gradit. Parku Kombëtar i Liqenit të Prespës. Korçë.

 

Ishulli i Tongos. Kepi Stillos.

 

Plazhet në Kalanë e Turres. Kavajë

 

Kepi Stillos. Konispol.

 

Plazhet në Kalanë e Turres. Kavajë.

 

Plazhi i Krorzës. Sarandë.

 

Plazhi i Krorzës. Sarandë.

 

Rana e Hedhun. Shengjin.

 

Secret Paradise Cave. Karaburun.

 

Shpella e Dafinës. Gadishulli i Karaburunit.

 

Gjiri i Filikurit. Himarë.

 

Ksamil Island. Ksamil. Sarandë

 

Sazani Island. Vlorë.