Lajme

Prodhuesit kosovarë, në “Swissbau”

Swissbau do të jetë i hapur nga 14 - 18 janar 2020

Sot ne Basel, Zvicër, u hap panairi më i madh i industrisë së drurit dhe ndërtimtarisë, që organizohet çdo dy vjet.

Swissbau do të jetë i hapur nga 14 – 18 janar 2020, raporton albinfo.ch.

Këtë vit shtatë prodhues nga Kosova prezantojnë për tregun eveopian risitë dhe produktet e tyre të njohura për cilësinë e lartë dhe dizajnet moderne e funksionale.

Këta shtatë prodhues janë: Shehu, Greenhouse, Ciao Berto, Bellino, Dardania Model, Lesna dhe Palma.

Shtandet e tyre i gjeni në këto lokacione në pallatin e panaireve Messeplatz:

1. DARDANIA MODEL………..Halle 2.1/Stand A62

2.BERTO ………………………Halle 1.1/Stand B79

3. GREEN HOUSE ……………Halle 1.1/Stand B79

4. SHEHU……………………..Halle 1.1/Stand B79

5.BELLINO…………………….Halle 1.1/Stand B79

6.LESNA………………………Halle 1.1/Stand D129

7.PALMA…………….. ……….Halle 2.1/Stand A70

Arieta Vula Pozhegu, drejtoresha ekzekutive e Shoqatës së Përpunuesve të Drurit, që merret me organizimin e ekspozitës kosovare, tha: “Është vërtet krenari të shohësh nivelin e lartë të prezantimit të prodhuesve kosovarë në panair dhe se cilësia e produkteve të tyre është e nivelit botëror”.

Më tej, Vula-Pozhegu thotë se kjo është hera e tretë që prodhuesit kosovarë ekspozojnë në Swissbau. Numri i tyre rritet çdo vit. Më e rëndësishmja, prezantimi i tyre në këtë panair jep rezultate të menjëhershme falë kontakteve dhe kontratave që arrihen.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

 

 

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI