Kosova

Produktet e kompanive nga Kosova promovohen në Londër

 

MINT/KIESA ka siguruar hapësirën ekspozuese prej 108m2 për pjesëmarrjen e kompanive nga Kosova në Panairin “International Food & Drink Event 2024”, i cili po mbahet në Londër të Anglisë, përcjell albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti

ASK Food, Royal Beverage, Vita Food, Magic Ice, Royal Papaer Cups dhe ERC Trade, janë kompanitë kosovare që po i ekspozojnë produktet e tyre para blerësve dhe vizitorëve nga shtete të ndryshme pjesëmarrëse në këtë panair.

Shtandi i Kosovës po vizitohet nga pjesëmarrës të shumtë, të cilët po shprehin interesim për produktet e kompanive tona nga industria ushqimore dhe e pijeve.

Shtandi ku janë të ekspozuara produktet e kompanive tona është vizituar edhe nga Ambasadori i Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar, Ilir Kapiti.

Panairi “IFE 2024” vizitohet nga mbi 27 000 vizitorë, të cilët njihen për së afërmi me produktet më të fundit nga industria e ushqimit dhe e pijeve, të cilat ekspozohen nga kompanitë pjesëmarrëse nga 102 vende të botës.

Pjesëmarrja në IFE 2024 është mundësi e mirë për kompanitë vendëse që të shkëmbejnë eksperienca të reja si dhe të krijojnë kontakte që u shërbejnë si pikënisje për lidhjen e marrëveshjeve me kompani të huaja dhe rritje të eksportit.

Krahas kompanive edhe përfaqësuesit nga MINT/KIESA-s po zhvillojnë takime me pjesëmarrës në këtë panair si dhe po shpërndahen edhe materiale promovuese të KIESA-s rreth sektorëve potencialë dhe mundësive për investime në Kosovë.

Shtandi i Kosovës gjendet në ExCel London, Hall N5.

Panairi “International Food&Drink Event – IFE 2024” është i hapur nga data 25 deri më 27 mars 2024.