Lajme

Rapi Sota, një piktor bashkëkohor ekspresionist nga Kanadaja

Rapi Sota është një piktor bashkëkohor ekspresionist, i cili jeton dhe punon në Kanada, transmeton albinfo.ch.

Puna e tij është mjaft e vlerësuar, me ekspozita të shumta që nga viti 1993, në Evropë dhe Kanada.

Ka përfunduar studimet në Universitetin “Aleksandër Xhuvani në Elbasan. Ai fillon punë në Qendrën e Burimeve Komunitare të Cote des Nueges në Montreal, duke u caktuar më pas edhe drejtor i kësaj qendre.

Sota po merr pjesë në ekspozitë kolektive të titulluar “Vera e ngjyrave” që po zhvillohet në “Galerie Ambigu” në Montreal.

DETAJE – FOTO


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI