Kosova

Reagon përsëri NISMA: Komunikata e VV-së është kërcënim

Reqica: Thuhet se sulmi është mbrojtja më e mirë. Atë po e bënë edhe LVV-ja

Skender Reqica, anëtari i kryesisë në Nismën Socialdemokrate ka reaguar për një komunikatë të Lëvizjes Vetëvendosje (VV), të cilën e quan kërcënim të drejtpërdrejtê ndaj institucioneve të drejtësisë.

“Thuhet se sulmi është mbrojtja më e mirë. Atë po e bënë edhe LVV-ja. Lëvizja Vetëvendose me këtë deklaratë drejtpërdrejtë kërcënon gjyqtarët dhe tregon se ata nuk e dinë çka është shteti dhe drejtësia. Veprimet e saja nuk kanë lidhje me demokracinë, ligjin dhe kushtetutshmërinë”.

Pra ky është angazhim konkret në kapjen e shtetit. Pikërisht, Vetëvendosje është partia e fundit në Kosovë që mund të flasë për pastërti elektorale, veçanërisht pas tentimit të turpshëm për të kontrabanduar pakot nga Serbia dhe për të grabitur mandate”, ka shkruar Reqica në Facebook.