Lajme

Rita Ora bën këtë gjest të veçantë për familjet e prekura nga tërmeti

Së fundi këngëtarja me famë botërore, Rita Ora, përmes një deklaratë të ndarë në llogarinë e saj në Instagram bëri të ditur se kishte heshtur ditëlindjen e saj më 26 nëntor, ditën dhe kur ra tërmeti, duke menduar se cila do të ishte mënyra më e mirë për të ndihmuar të prekurit e kësaj katastrofe natyrore.

Lexoni deklaratën e saj të plotë:

“Gëzuar Ditën e Flamurit #Albania !!! Kam kaluar ditëlindjen time dhe ditët e fundit duke menduar se cila është gjëja e duhur për të bërë. Së bashku me @erionveliaj, ne kemi vendosur të zgjedhim një familje që të sponsorizojë për rindërtimin e shtëpisë së tyre gjatë shkatërrimit të tërmeteve në Shqipëri.

Erion është një udhëheqës i vërtetë dhe unë me të vërtetë e respektoj udhëzimin e tij për të udhëhequr me shembull. Unë sugjeroj që kush të mundet, ju lutemi të gjeni një familje ose bamirësi ose një mënyrë për të ndihmuar në rindërtimin e shtëpive të viktimave të kësaj katastrofe. Familja e parë që unë kam zgjedhur është familja Sala, dhe ne do të ndjekim përparimin e kësaj dhe kaq shumë familje që kanë nevojë për të njëjtën ndihmë – të gjithë dashurinë dhe lutjet e mia për këdo që është prekur.

Me gjtihë dashurinë, Rita”, përcjell albinfo.ch.

View this post on Instagram

Happy Flag Day #Albania!!! I have been spending my birthday and the last couple of days thinking about what the right thing to do is. Along with @erionveliaj, we have decided to choose a family to sponsor to rebuild their home during the devastation of the earthquakes in Albania. Erion is a true leader and I truly respect his guidance to lead by example. I suggest that who ever can, please find a family or charity or way to help rebuild the homes of the victims of this disaster. The first family that i have chosen is the Sala family, and we will be following the progress of this and so many more families who need the same help ❤️ please click this link in my biog to do the same ❤️ all of my love and prayers to anyone who has been effected. All my love, Rita ??

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on