Kosova

Rrjeti social që përdoret më së shumti në Kosovë

Aplikacioni për komunikim, Viber, po dominon për nga përdorimi në vendet e Ballkanit Perëndimor, bazuar në të dhënat e vitit 2021 nga SimilarWeb.com.

Në mesin e këtyre vendeve të Ballkanit Perëndimor, është edhe Kosova e Shqipëria.

Përveç kësaj, një grafikë e publikuar nga gazetari i BalkanInsight tregon në mënyrë vizuale edhe përdorimin e aplikacioneve të tjera në gjithë kontinentin e Evropës.

Messengeri i kompanisë Meta dominon për nga përdorimi në disa vende të Evropës qendrore, juglindore, veriore dhe atë perëndimore.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI