Lajme

Shoqata kulturo-artistike ”Ilirët”, pjesëmarrëse në Festivalin e Kulturave 2024, në Bernë

Shoqata kulturo-artistike – “Ilirët” do të marrë pjesë në Festivalin e Kulturave 2024.

Ngjarja do të zhvillohet të shtunën, më 16 mars, nga ora 16:00 në Kishën e Mendjes së Shenjtë të Bernës, transmeton albinfo.ch.

“Racizmi mbyll dyert. Le t’i hapim përsëri. Artistët me dhe pa origjinë migratore, profesionistët dhe amatorët marrin pjesë në Festivalin e Kulturave. Së bashku, ato rreshtohen kundër racizmit dhe konkurrojnë. Jurija janë: ekspertët dhe publiku. Çmime tërheqëse sponsorizimi për secilën kategori që do të promovojn punën e tyre artistike. Festivali është pjesë e Javës së Veprimit Kundër Racizmit në Qytetin e Bernës”, thuhet në njoftim.

Më shumë informata rreth festivalit: https://www.offene-kirche.ch/angebote-veranstaltungen/festival-der-kulturen-2?fbclid=IwAR2ncycFg-gxRtW9mbGvv2QxWPONgW1cHA-IxfmahxQ7C8qbz-WiTPVsYY8