Lajme

Shoqata “Parandalo” organizon ligjëratën online “Vaksinat mbrojtëse ndaj Covid-19”

Shoqata “Parandalo” do të organizojë një ligjëratë të radhës bashkë me Departamentin e Mjeksisë të kantonit Baselstadt me temën “Vaksinat mbrojtëse ndaj Covid-19” të shtunën, më  29 maj, në ora 14:30-15:30.

Ligjërues në këtë ligjeratë virtuale do të jetë Dr. Xhevat Hasani dhe moderatore Drita Ibrahimi.

Duke qenë se numri i pjesëmarrësve do të jetë vetëm 12 persona, atëherë është e nevojshme të konfirmohet pjesëmarrja në numrin kontaktues: 079 771 67 04.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI