Maqedonia

Shpallen tri ditë zie në Maqedoninë e Veriut

Në seancën e sotme qeveritare është sjellë vendim që të shpallen tri ditë zie në Maqedoninë e Veriut për tragjedinë në Bullgari.

Flamujt para Qeverisë tashmë janë ulur në gjysmështizë.

Ndërkaq, mëngjesin e sotëm një tragjedi ka kapluar Maqedoninë e Veriut. Një autobus i kompanisë “Besa trans” nga Shkupi, me udhëtarë kryesisht shqiptarë, është rrokullisur dhe ka marrë flakë në Bullgaria, teksa ka qenë duke kthyer në vend turistë që kanë qenë për fundjavë në Stamboll të Turqisë.

Në aksident jetën e kanë humbur 46 persona dhe janë lënduar 7 të tjerë. Në mesin e viktimave janë edhe 12 fëmijë.