Lajme

Shqipëria do të prezantohet në Javën Europiane në Regensburg

Ceremonia e hapjes së Javës Europiane në Universitetin e Regensburgut

Është bërë ceremonia e hapjes së Javës Europiane në Universitetin e Regensburgut, “Kennen Sie Albanien”, transmeton albinfo.ch.

Shumë evente, panel diskutime, ekspozita, kulinari shqiptare, filma dhe mbrëmje letrare do të zhvillohen gjatë kësaj jave për të mësuar më shumë rreth Shqipërisë.

Të ftuar nderi në ceremoni ministrja e Administratës dhe Antikorrupsionit të Shqipërisë, znj.Adea Pirdeni, ambasadorja e Shqipërisë në Gjermani, znj. Adia Sakiqi dhe nënkryetarja e Ndërkombëtarizimit dhe Diversitetit në Universitetin e Regensburgut, Prof. Dr. Ursula Regener.

Shqipëria është zgjedhur si një vend për të përfaqësuar Javën Europiane në Regensburg.