Kuriozitete

Shqiptarja Mira Murati prezanton modelin e përditësuar të ChatGPT

Shqiptarja Mira Murati dha lajmin për këtë model të ri

Kompania amerikane për inteligjencë artificiale, OpenAI, ka lansuar modelin GPT-4o, që është pjesë e ChatGPT-së, por një version më i kompletuar. Ky model ofron inteligjencë të një modeli më të lartë dhe është më i shpejtë, përcjell albinfo.ch.

Ai, sipas kompanisë, i përmirëson aftësitë në tekst, zë dhe fotografi.

Për më shumë: