Botë

Si mund të udhëtoni për Spanjë me vetëm 5 euro?

Teuta Borova është një eksperte udhëtimesh, ajo ka udhëtuar deri më tani në mbi 70 shtete dhe udhëtimet e saj i shijon në maksimum.

E ftuar në “Summer Cube”, në Euronews Albania, ajo zbuloi se, edhe pse udhëton shumë, nuk harxhon shumë para, pasi gjithnjë përpiqet të gjejë bileta të lira.

E pyetur se sa ka kushtuar udhëtimi më i lirë për të, Borova tha se ka gjetur biletë vetëm 5 euro për të shkuar në Spanjë.

“Nuk harxhoj shumë. Unë gjej bileta shumë të lira. Ne kemi fat se në Shqipëri vijnë edhe kompani “low cost”. Por, unë kam shpirtin e udhëtarit dhe kur nuk ka pasur kompani “low cost”, kam shkuar deri në Selanik. Kam ikur me 5 euro. 5 euro një biletë avioni. Kam ikur në Valencia”, tha Teuta Borova.