Maqedonia

Si u festua Dita e Zvicrës në Maqedoni

Zvicra sot shënoi Ditën Kombëtare të saj.

Përveç Zvicrës, festë patën edhe partnerët e tyre nëpër botë.

Ambasada zvicerane në Maqedoni tregoi se si po festohej atje.

“Sot ndërsa #Zvicra feston Ditën e saj Kombëtare, ja një reagim i shpejtë se si e shënuam atë me partnerët dhe miqtë tanë këtu në #Maqedoniaeveriut”, thuhet në njoftimin e ambasadës.