Bota

Sipas Bill Gates, ja sa duhet të punoni nëse doni të krijoni një kompani

Bill Gates punoi edhe gjatë fundjavave dhe kurrë nuk pushoi ditët e para Microsoft-it, kjo është pjesë e sakrificës krijimit një kompanie, tha ai. 

një aktivitet javën e kaluar me udhëheqësit e tjerë biznesit, biznesmeni miliarder Gates foli rreth themelimit një kompanie. 

Si pjesë e kësaj, ai foli për etikën e tij punës  të 20-at e tij, shkruan Business Insider. 

“Është e vërtetë unë nuk besoja fundjava, nuk besoja pushime”, tha ai, siç raportoi TechCrunch.  

Gates vazhdoi thotë se ndërsa ai ishte relaksuar disi 30-at, ai vazhdoi me sakrificat e tij mëparshme 

Megjithatë, ai tha se njerëzit mund mbiadhurojnë dhe mitizojnë idenë e punuarit jashtëzakonisht shumëdhe se ai nuk e rekomandon atë për gjithë. 

Gates është personi i dytë i pasur botë dhe aktualisht ka vlerë rreth 107 miliardë dollarë. Ai bashkëthemeloi Microsoft vitin 1975 dhe zotëron 1% biznesit sot.