Koronavirusi: çast pas çasti

S’ka sport, amerikanët vëjnë bast për motin

Amerikanët duket se nuk mund të qëndrojnë pa luajtur në bastore

Pandemia e Covid-19 ka bllokuar të gjitha aktivitetet sportive në Amerikë dhe në të gjithë botën.

Duket këtë bllokim total, disa bastexhinjë në Amerikë janë detyruar të luajnë baste të çuditshme.

Kompanitë e basteve duke parë që në këtë periudhë nuk ka asnjë sport, u ka ofruar klientëve të tyre baste si do të jetë moti në qytete të ndryshme të botës.

Një gjë e tillë është kërkuar nga vetë bastexhinjtë për të luajtur gjëra të padëgjuarë më përpara.

Basti për motin luhet lartë/poshtë dhe vija e bastit për motin është 16.5 gradë celsius.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI