Të tjera

Sonte përballja mes Kosovës dhe Zvicrës

Sonte për herë të parë Kosova luan me Zvicrën në basketboll.

Ndeshja zhvillohet në Fribourg, ndërsa dy federatat respektive kanë kërkuar përkrahje.

Në Prizren kishte triumfuar Kosova 76:49 dhe për Dardanët është sfidë jetike, ndërsa kërkohet ndihma e shqiptarëve për mbështetje, sipas Federatës së Basketbollit të Kosovës.

Ndërkohë, Zvicra ka dy humbje dhe pak gjasa për kualifikim, kurse Kosova një fitore dhe një humbje. Fitorja është jetike dhe më pas duhet të mposhtin Danimarkën për të kaluar tutje.

Ndeshja zhvillohet nga ora 17:30, në Fribourg, përkatësisht palestrën “Site Sportif Saint-Leonard”, në Rrethin e Tretë Parakualifikues për Eurobasket 2025.