Kosova

Suedi: Florijeta Mulolli, inxhiniere dhe këshilltare e Presidentit në kompaninë Ericsson

Florijeta Mulolli është shqiptarja nga Kosova, që tanimë është këshilltare e presidentit dhe CEO në kompaninë Ericsson, transmeton albinfo.ch.

Florijeta Mulolli është profil suksesi në Suedi, e cila për vite me radhë ka vazhduar me suksese në drejtimin e saj në Suedi.

Kohë më pare ajo është zgjedhur këshilltare e presidentit kryesor në njërën nga kompanitë më të mëdha në kryeqytetin suedez, në kompaninë Ericsson.

Florijeta vjen nga komuna e Podujevës, saktësisht nga fshati Shajkoc.

Ajo është shkolluar me tituj të lartë në Suedi dhe ka treguar suksese të shkëlqyeshme në fushat e saj për teknologji.

Për më shumë Albinfo.ch  do të sjellë profilin e saj më të hollësishëm.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm