Maqedonia

Talat Xhaferi: Zgjedhja ime kryeministër, sinjal i fuqishëm për një shoqëri multietnike

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, ka thënë zgjedhja e tij në këtë pozitë është një sinjal i fuqishëm për një shoqëri multietnike, përcjell albinfo.ch,

Xhaferi shkruan se anëtarësimi jonë në BE në vitin 2030 është synim real.

“Takim miqësor dhe bisedë e hapur me Ilhan Kjuçukun për mua është veçanërisht i rëndësishëm mesazhi se zgjedhja ime për Kryeministër është sinjal i fuqishëm për rolin udhëheqës të shtetit tonë dhe provë për një shoqëri të suksesshme multietnike. Me mbështetjen e miqve si Ilhani, anëtarësimi ynë në BE në vitin 2030 është synim real”, ka shkruar Xhaferi në Facebook.