Kosova

Togeri i Policisë së Kosovës ngjitet në malin Everest

Togeri i Policisë së Kosovës, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” ka njoftuar që është ngjitur në malin Everest, në lartësi 5364 m.

Ai ka shtuar se këtë rrugëtim ua ka kushton kolegëve të rënë në detyrë, si Lazim Rexhepit, Enver Zymerit dhe të gjithë të tjerëve, transmeton albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI