Kosova

Ursula von der Leyen të mërkurën viziton Prishtinën

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, do të qëndrojë për vizitë zyrtare për dy ditë në gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor.

Ajo do ta fillojë në Shkup, më 28 shtator, dhe në po të njëjtën ditë do të shkojë edhe në Tiranë.

Derisa të mërkurën, Von der Leyen do të shkojë në Beograd dhe pas vizitës atje, do të vijë në Prishtinë, për të vazhduar më pas në Sarajevë.

Zëdhënësja e Komisionit Europian, Dana Spinant, ka thënë se Von der Leyen do të flasë edhe për situatën e krijuar në veri të Kosovës.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI