Kosova

Vazhdon rinumërimi i 530 vendovotimeve

Udhëheqësi i QNR-së, Burim Ahmeti jep detaje

 

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vazhduar rinumërimi i 530 vendvotimeve për runmwrimin e tw cilave  vendosi dje Komisoni Qendror i Zgjedhjeve.

Për më shumë detaje rreth rinumërimit ndjekim një intervistë me Udhëheqësin e QNR-së  Burim Ahmetaj percjell Albinfo.ch.