Kosova

Vdes këngëtari Luan Hajra

Ka vdekur ndërruar jetë njëri ndër zërat më të mirë të këngës shqipe, këngëtari i njohur kosovar, Luan Hajra.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e tij.

“Të dashur miq dhe shoqëri dhe ju gjithë artdashës, ju njoftoj qe sot në orët e mëngjesit ndërroj jetë këngëtari i njohur i gjitha Viseve Shqiptare, Luan Hajra”, thuhet në njoftim.

Hajra u lind më 31 korrik të vitit 1949 në qytetin e Mitrovicës.