Kulturë

Shem Asllani

Videast, kameraman, produktor, regjisor

Vendlindja : Mitrovicë-Kosovë

Qyteti ku jeton në Zvicër: Lausanne

Profesioni

Punëtorë Administrativ, Poliklinika medikale universitare (PMU), Lozanë 2002-2010.
Videast , Kameraman, Produktor, Rexhisor, nga 1999
Punëtor administrativ
PMU, Lozanë – 2002
Fareas, Lozanë, 1997 – 2002
Restorant, Lozanë 1995 – 1996 

 

Përvojat në lidhje me mergimin/Ballkanin

Ko – organizator i manifestimit “Les Albanais nation Européenne”, Lozanë: BLI, Qyteti i Lozanës.
Ko-Produktor i emisionit “In&Out”.
Prej vitesh jeton në Zvicër, Lozanë, ku merret me punën e kameramanit, regjisorit etj. Ai ka mbrapa vetes një bagazh të pasur në fushë të kamerës, videos e regjisë.

Opinion: cilat janë prioritetet?

  • Integrimi harmonioz dhe Shkollimi.
  • Organizim me i mirë.
  • Me marrë pjes ne jetën politike lokale duke iu bashkangjitur partive politike zvicrane.
  • Inkuadrim në shoqata te ndryshme zvicrane. 

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriShem Asllani
  • Prejardhja:Mitrovicë-Kosovë
  • Vendi ku vepron:Lozanë-Vaud-Zvicër
  • Profesioni:Videast, kameraman, produktor, regjisor

  WHO’S WHO të tjera