Kosova

Wiki Loves Earth, në mesin e 500 fotove garuese, zgjedh foton më të mirë të fotografit shqiptar

Fotografitë e Arben Llapashticës zënë vendin e parë dhe të dytin në “Wiki Loves Earth”

Bëhet fjalë për artistin dhe mjeshtrin e fotografisë, Arben Llapashtica, i cili ka realizuar një fotografi të bukura në Bjeshkët e Bajgorës, ku duket se e tërë magjia e natyres zvicerane është shkrirë në një foto të vetme, shkruan albinfo.ch.

Së fundmi, kjo fotografi është renditur e para në garën “Wiki Loves Earth”.

Njëra që shfaq natyrën e gjelbëruar në Bjeshkët e Bajgorës e renditur e para dhe tjetra qetësinë e një pjese të Pogradecit të Shqipërisë ka dalë të jetë e dyta në këtë garë, në mesin e 500 fotografive garuese.

Image

Pogradec

Bjeshkët e Bajgorës