Të tjera

Winfrey realizon dokumentar rreth shëndetit mendor

Udhëheqësja e njohur televizive, Oprah Winfrey, ka bashkëpunuar me princin Harry të Britanisë, për ta realizuar një dokumentar për shëndetin mendor.

Në dokumentarin që do të realizohet për gjigantin teknologjik Apple, Harry ka thënë se kur kishte 12 vjet, ishte shumë afër një krize mendore pas vdekjes së nënës së tij, Princeshës Diana.

Ai dhe Winfrey, një prej njerëzve më me ndikim në media, kanë filluar të punojnë në dokumentar tash e disa muaj.

“Besoj se shëndeti i mirë mendor është çelësi i një lidershipi dhe komuniteti të suksesshëm”, ka thënë Harry.

Winfrey mori pjesë në një ceremoni të Apple-s në muajin mars, kur gjiganti teknologjik lansoi shërbimet televizive dhe dy dokumentarë.