LIFESTYLE

Ilirja, zbulimi më i madh i pop muzikës (VIDEO)

Lajme më të reja nga portali gjerman “Klatsch-Tratsch” që sapo ka ardhur! Ilirja padyshim se është zbulimi më i madh i pop muzikës.

Çudia vokale prej katër oktave ngjitet në fronin e popit me akrobaci virtuoze të zërit dhe atje fiksohet me grepa të ndezur së bashku me tekstet e mençura.

Duke ia filluar debutimit të vetëm me interpretimin “Whisper My Name”, Ilirja rrethon një hiperbolë të pandalshme si një talent ndërkombëtar jashtëzakonisht i madh, që në këtë moment nuk mund ta tejkalojë askush. Përveç pushtetit të saj vokal, shenjat e saj janë të vetëshpallurat glitter-urban-pop, linjat e zgjuara të tekstit dhe veshjet e çuditshme. Eksporti i nxehtë shqiptar u zbulua nga rap këngëtari, Prinz Pi.

Si një fëmijë i prindërve të shqiptarëve nga Kosova, vajza është rritur në një qytet zviceran dhe në fillim siguron një erë rebele në ajrin idilik të vendit, transmeton Albinfo.ch. Që si fëmijë, ajo kishte dëshmuar një përzierje të gjerë muzikore të Rihannës mbi Nirvanënqë dëshmon se Ilirja mund të rritet në një artiste të shumëfishtë.

Pas paraqitjeve të para shkollore, muzikantja shqiptare bën rrugën drejt fazave më të mëdha dhe e bën atë në televizionin shqiptar dhe zviceran. Duke mos arritur ende në destinacionin e saj, vizionarja me një vizion të tunelit më në fund fillon të shkruajë këngët e saj me ndihmën e Beats, të cilën ajo i blen në internet. Pak më vonë, ajo ngarkon fragmente video të këngëve të vetë-shkruar në Instagram dhe thirret menjëherë, nga askush tjetër përveç se rap këngëtarit Prinz Pi. “Reagimet e vazhdueshme pozitive nga jashtë, më kanë flakur krejtësisht. Prince Pi me të vërtetë donte të më dërgonte në Gjermani dhe kjo ishte ajo që ndodhi në fund”. Ilirja paketon valixhen e saj dhe shkon në Berlin.

Në gusht të vitit 2018, Ilirja përfundimisht nënshkruan një kontratë etiketimi me FOUR / Sony Music dhe ka punuar që atëherë, duke përfshirë Los Angeles dhe Londër, në albumin e tyre debutues. Ka qenë një premierë botërore e saj e parë dhe e vetme, “Whisper My Name”! Fillimi i një kapitulli të ri në historkn$AJ e saj është bërë.