Ekspozita

Zvicra ndihmon artistët shqiptarë

Arti ka fuqinë që të kalojë kufijtë dhe të ndihmojë kombet që të komunikojnë më mirë.

Kjo temë u diskutua me një grup artistësh nga 6 vende të Ballkanit – pjesë e një nisme nga Galeria KALO dhe Fondi Kulturor Zviceran për Shqipërinë, që është financua nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, transmeton albinfo.ch.
“Ne besojmë në fuqinë transformuese të artit dhe artistëve të pavarur për të sjellë ndryshime shoqërore pozitive brenda vendeve dhe midis vendeve”, ka deklaruar ambasadori zviceran, Adrian Maître.
Vizitoni ekspozitën së bashku me punë nga 8 artistë nga rajoni te Galeria Kalo, e cila do të jetë e hapur deri më 15 Korrik.