Kosova

Zvicra mbështet Kosovën në luftën kundër korrupsionit

Vazhdimisht Zvicra ka bërë thirrje të luftohet korrupsioni në shtetin e Kosovës dhe vazhdon të mbështesë autoritetet e Kosovës në luftën kundër korrupsionit, transmeton albinfo.ch.

Ekspertët ndërkombëtarë të Institutit Bazel për Qeverisje po ndihmojnë Kosovën të krijojë një sistem efektiv për zbulimin dhe kthimin e të ardhurave nga korrupsioni dhe krimi financiar.

Këto para do të kthehen në buxhetin e Kosovës dhe do të investohen për mirëqenien e qytetarëve të Kosovës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI