Fun

10 gjëra që njerëzit harrojnë t’i marrin në pushime

Të udhëtuarit nga një vend në tjetrin, qoftë edhe për një ditë, kërkon përgatitje. Dhe shpeshherë, udhëtarët harrojnë të marrin me vete gjësende që mbase duken të panevojshme, por kur të vendosen në vendin e caktuar, do t’ia kenë nevojën, shkruan albinfo.ch.

Andaj, nëpër supermarkete të ndryshme, të cilat frekuentohen më shumë nga turistët, mund të gjeni edhe produkte që nuk duken shumë të nevojshme, por që janë vendosur për një arsye: janë gjëra që turistët i harrojnë në shtëpi, dhe shitoret ua ofrojnë zgjidhjen.

Albinfo.ch ka përzgjedhur 10 produkte që turistët i harrojnë më së shpeshti, sipas thetravel.com.

Çadra

Peshqirë

Heqësi i njollave

Thjerrëzat ose syzet

Çanta për rroba të palara

Xhaketa

Rroba banjo/Bikini

Syzet e diellit

Mbushësi i telefonit

Pasta për dhëmbë