Kosova

Vetëm dje, 13 të rinj nga Kamenica ia mësyjnë Kroacisë

Kroacia është bërë destinacion i shumë kosovarëve gjatë këtij viti për të migruar

Vendet e shumta të punës dhe pagat më të mira po bëjnë që shumë të rinj t’ia msyjnë Kroacisë, shkruan Indeksonline, përcjell albinfo.ch.

Vetëm dje 13 të rinj nga qyteti i Kamenicës, saktësisht nga lagjja e Malësisë, kanë zbarkuar në Kroaci.

Ajo që binte në sy ishte se disa policë bllokojnë për automjete hyrje-daljet e rrugës që çon tek ambasada, jo për shkaqe sigurie, por sepse rruga është e stërmbushur me njerëz dhe kalimi i veturave është i pamundur.