AT Balkani

14 studentë shqiptarë, fitues të programit të financuar nga BE-ja

Është bërë e ditur se 14 studentë shqiptarë, fitues të programit të financuar nga BE-ja në programin Erasmus Mundus Joint Master Degrees Scholarship, janë gati të fillojnë vitin e ri akademik në disa prej universiteteve më të mira evropiane, shkruan albinfo.ch.

Gjatë ceremonisë së para-nisjes të mbajtur online, studentët shprehën entuziazmin e tyre për këtë përvojë të re të cilës mezi presin t’i bashkohen.

“Ndërsa fitoni njohuri të reja dhe aftësi të reja, ju gjithashtu do të krijoni miqësi të reja dhe rrjete miqsh dhe kolegësh të ardhshëm në të gjithë Evropën dhe më gjerë. Përveç kësaj, ju do të ndani shumë informacione për vendin tuaj të bukur! Do të jeni Ambasadorët e Shqipërisë në #Evropë dhe do të ktheheni si Ambasadorë të Evropës në #Shqipëri. Energjia juaj, entuziazmi me të cilin i afroheni të ardhmes suaj do të udhëheqin rrugën tuaj dhe gjithashtu rrugën e Shqipërisë drejt integrimit në #BE.” tha Ambasadori Soreca gjatë fjalës së tij të hapjes. /Albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI