Kosova

Sukses i Kosovës në panairin e shtëpive modulare ‘Expo 2024’ në Zagreb

Në ngjarjen e parë të këtij lloji në Ballkanin Perëndimor, ekspozita e shtëpive modulare ka bashkuar më të mirat në industrinë e banesave modulare dhe të parafabrikuara në Zagreb të Kroacisë.

“Me mbështetjen e USAID Kosovo Compete Activity dhe PrefabKosova, Shtëpia e Kosovës po kthen kokën në mesin e 70 ekspozuesve. Vizitorët po përjetojnë dizajne inovative, mjeshtëri me cilësi të lartë dhe zgjidhje të qëndrueshme nga sektori modular i banesave në Kosovë. Ekipi i PrefabKosova është gati të tregojë talentin dhe potencialin e Kosovës”, thuhet në njoftim.

Kjo ngjarje historike vazhdon misionin e Shtëpisë së Kosovës për të promovuar Kosovën globalisht. Nga Bazeli në Zagreb, Kosova po dëshmohet të jetë një forcë në banesat modulare dhe të parafabrikuara.