Lajme

Ish-kampioni shqiptar i boksit në Zvicër tregon për ofertat që mori për ndërrim të mbiemrit

Agim Mustafa i cili ishte kampion i Zvicrës në boks në vitin 1994 tregon për eksperiencën e tij dhe mbështetjen e shqiptarëve por edhe zviceranëve, transmeton albinfo.ch.

“Nuk mund ta përshkruaj se sa mirë ndihesha. Kam marrë përkrahje të madhe nga shqiptarët por edhe zviceranët më kanë përkrah. Gjatë asaj kohe më kanë ardhur oferta për ndërrim të mbiemrit. Unë kam thënë jam shqiptar dhe nuk e shes për pare emrin. mbiemrin apo vendin tim kurrë”, tha ai në një intervistë për A2.

VIDEO:

https://m.youtube.com/watch?v=335PY6qJBt4&feature=youtu.be