Lajme

Ambasada e SHBA-së ndihmon Kosovën me mjete mbrojtëse nga COVID-19

Ministria e Punëve të Brendshme e ka pranuar një donacion nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.

Ky donacion përmban mjete mbrojtëse nga COVID-19, si maska shumëpërdorimëshe, dezinfektues dhe dorëza, që janë të destinuara për MPB-në dhe tri agjencitë e saj.

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, e ka falënderuar Ambasadën Amerikane për ndihmën e vazhdueshme, duke shtuar se institucionet janë duke e bërë të pamundurën në luftimin e pandemisë.