Kalendari

Ansambli “Trojet”: Festë për 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Urime 10 Vjetori i Pavarësisë së Kosoves, urime të gjithë Shqipëtarëve anë e mbanë botës ! Më 16 shkurt bëhet  promovimi i dy veprave nga autori Ismet Krasniqi-LALA në lokalet e Shkollës Mattenbach. Talgustr.71 Winterthur.

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në kremtën e kësaj feste , viti jubilar i Shtetësiesë së Kosovës , organizuar nga Ansambli „TROJET“ Wintertuhr, ku pas këngëve , valleve , do të kemi dhe befasira tjera të këndshme .

Ju mirëpresim, me rrespekt nga Ansambli „TROJET“ Wintertuhr

Më 16 shkurt bëhet  promovimi i dy veprave nga autori Ismet Krasniqi-LALA në lokalet e Shkollës Mattenbach. Talgustr.71 Winterthur.

Festa qendrore mbahet të shtunën, më 17 shkurt 2018, nga ora 19:00, në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse106, 8406 Winterthur.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit17 Shkurt 2018
  • Ora19:00
  • Data e përfundimit17 Shkurt 2018 - 22:00