Shqipëria

Arrestohen dy shtetas rus, tentuan t’i iknin doganës duke kontrabanduar naftë

Dy shtetas rus, njëri 47 vjeç dhe tjetri 43 vjeç, janë arrestuar nga Policia e Shtetit.

Kjo për arsye se të njëjtit janë kapur në flagrancë deri sa po bënin kontrabandë me mallra për të cilat paguhet akcizë ose me pezullim të plotë apo të pjesshëm nga detyrimet doganore ose të akcizës.

Të dy të dyshuarit janë arrestuar për bashkëpunim me njëri-tjetrin.

Policia në Sarandë ka arritur që të arrestoj të dyshuarit pasi ka kapur duhe transportuar jahtin e tyre në det, jashtë pikës doganore me 1 mijë e 477 litra naftë më qëllim që të i iknin detyrimeve ligjore dhe doganore, shkruan Albinfo.ch.