Lajme

Austri: Norma kombëtare e incidencës i afrohet 2000

Shkalla e rasteve të reja në Austri për 100,000 banorë gjatë shtatë ditëve të fundit është tani në 1,867, sipas AGES, përcjell albinfo.ch.

Vonesat në të dhënat për të cilat raportuam javën e kaluar janë në vazhdim dhe kanë shtyrë Këshilltarin Vjenez të Shëndetësisë t’i shkruajë ministrit të Shëndetësisë, Wolfgang Mückstein, për të thënë se vonesat nënkuptojnë se ai ka “përmbledhjen më të keqe të situatës aktuale” që nga fillimi i pandemisë.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI