Lajme

Austria dënon sulmet në veri ku mbeti i vdekur 1 polic i Kosovës

Sulmet kriminale që ndodhën në veri të Kosovës e që rezultuan me 1 polic të vrarë janë dënuar nga Austria.

Ministria e Jashtme e Austrisë theksoi në reagim se autorët duhet të dalon para përgjegjësisë.

“Dhuna duhet të ndalet menjëherë, autorët duhet të mbajnë përgjegjësi dhe të sillen para drejtësisë”, thuhet në reagimin e kësaj ministrie.