Të tjera

Caktohet orari i përballjeve mes Kosovës dhe Zvicrës në basketboll

Kosova dhe Zvicra do të ndeshen dy herë. Sfida në Kosovë do të zhvillohet më 19 korrik, ndërsa ajo në Zvicër më 29 korrik

Pas hedhjes së shortit për Rrethin e Tretë Parakualifikues për FIBA EuroBasket 2025 është publikuar edhe orari.

Në Grupin H ndodhen Zvicra, Kosova dhe Danimarka, njofton albinfo.ch.

Kosova ndeshjen e parë do ta ketë në shtëpi ndaj Zvicrës më 19 korrik. Më pas Dardanët janë mysafirë të Danimarkës dhe Zvicrës, sfida që do të zhvillohen më 26, përkatësisht 29 korrik. Ndeshja e fundit do të jetë në shtëpi kundër Danimarkës më 5 gusht.

Vetëm lideri i grupit kualifikohet në Rrethin e Dytë Parakualifikues.

Në Zvicër janë një numër i madh i mërgimtarëve, andaj pritet që të përcjellin nga afër sfidën e Nati-t ndaj Dardanëve.

 

Orari

19 korrik

Kosova-Zvicra

22 korrik

Zvicra-Danimarka

26 korrik

Danimarka-Kosova

29 korrik

Zvicra-Kosova

2 gusht

Danimarka-Zvicra

5 gusht

Kosova-Danimarka