Të tjera

Çunat e Shqipërisë humbin duelin miqësor ndaj djemve të Kosovës

Dueli i shumëpritur mes Shqipërisë dhe  Kosovës i luajtur mbrëmë në stadiumin Letzigrund të Cyrihut ka përfunduar me fitore të thellë (3-0) të djemve të Kosovës ndaj çunave të Shqipërisë.

Albinfo.ch ka realizuar një videoreportazh me pamje e intervista në mesin tifozëve para dhe pas lojës, duke sjellë kështu për ju emocione dhe atmosferën e mirë të krijuar mbrëmë në Cyrih nga diapora shqiptare e Zvcirës, por edhe nga Kosova e vende të tjera.

Në mesin e të intervistuarëve të rastit, ne kemi takuar edhe trajnerin e klubit Futbollistik Drita, Bekim Isufin dhe lojtarin Liridon Leci. Doktorët Gazmend Haliti dhe Mentor Bilalli, drejtorin e Qendrës Kulturore të Kosovës në Zvicër, Ridvan Murati, si dhe tifozë të tjerë e grupe sportistësh që flasin me emocione për lojën dhe rezultatin që pakkush e kishte pritur një fitore të thellë të Kosovës, prej tre golash, ndaj Shqipërisë.

Çunat e Shqipërisë humbin duelin miqësor ndaj djemve të Kosovës. Albinfo.ch sjellë një videoreportazh të realizuar mbrëmë para dhe pas ndeshjes. Dueli i shumëpritur mes Shqipërisë dhe Kosovës i luajtur mbrëmë në stadiumin Letzigrund të Cyrihut ka përfunduar me fitore të thellë (3-0) të djemve të Kosovës ndaj çunave të Shqipërisë.Albinfo.ch ka realizuar një videoreportazh me pamje e intervista në mesin tifozëve para dhe pas lojës, duke sjellë kështu për ju emocione dhe atmosferën e mirë të krijuar mbrëmë në Cyrih nga diapora shqiptare e Zvcirës, por edhe nga Kosova e vende të tjera. Në mesin e të intervistuarëve të rastit, ne kemi takuar edhe trajnerin e klubit Futbollistik Drita, Bekim Isufin dhe lojtarin Liridon Leci. Doktorët Gazmend Haliti dhe Mentor Bilalli, drejtorin e Qendrës Kulturore të Kosovës në Zvicër, Ridvan Murati, si dhe tifozë të tjerë e grupe sportistësh që flasin me emocione për lojën dhe rezultatin që pakkush e kishte pritur një fitore të thellë të Kosovës, prej tre golash, ndaj Shqipërisë.

Publiée par albinfo.ch sur Mercredi 30 mai 2018

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI