Shkurt.ch

Dy persona të zhdukur nga rrëshqitja e shkëmbit

Personi i tretë, i shpëtuari me lëndime të lehta është transportuar në spital, ka konfirmuar një zëdhënëse e Policisë së Kantonit Uri

Pasditen e sotme, shembja e një shkëmbi në regjionin Rusoalp, në Unterschächen të Kantonit Uri, ka ngujuar tre persona. Ndërkohë që njëri prej tyre është nxjerrë dhe shpëtuar, dy të tjerët ende konsiderohen të zhdukur.  

I shpëtuari, me lëndime të lehta është transportuar në spital, ka konfirmuar një zëdhënëse e Policisë së Kantonit Uri.  Por, ajo nuk ka pasur mundësi të japë të dhëna më të detajuara lidhur me viktimat. Zëdhënsja ka thënëse aktualisht janë djuke u grumbulluar infprmacione lidhur me aksidentin.

Ruosalp ndodhet në lartësinë mbidetare prej afër 1500 metrash, në fund të luginës Bisistal.