Guida turistike: Zbulo bukuritë e Kosovës

Edhe gjermanët shkruajnë për bukuritë e Brezovicës

2300 metra mbi nivelin e detit, gjithçka është shumë e pastër, si ajri, ashtu edhe qielli, derisa peizazhi malor është i mrekullueshëm

Brezovica është njëra nga bukuritë më të mëdha të Kosovës. Mediat e shumta të huaja vazhdojnë të shkruajnë për këtë vend, kurse e fundit ishte ‘rnz.de’, që me reportazh të gjatë tregon gjithçka për këtë vend, përcjell albinfo.ch.

Ajo tregon për banorët e saj, historinë e saj që nga vitet ’70 kur është ndërtuar qendra e skijimit, e deri tek turistët e sotëm, që shumë prej tyre janë edhe të huaj.

Në këtë reportazh gjithashtu tregohet edhe për vendet ku mund të qëndrojnë turistët dhe biznesi nga ky vend.

2300 metra mbi nivelin e detit, gjithçka është shumë e pastër, si ajri, ashtu edhe qielli, derisa peizazhi malor është i mrekullueshëm.

Brezovica gjithashtu është një vend i mirë për ata të cilët janë të pasionuar pas sporteve dimërore dhe është njëra nga arsyet që duhet vizituar, por ofron vende edhe për familjarë.

 


 Të tjera nga Guida turistike: Zbulo bukuritë e Kosovës