Shqipëria

Edi Rama citon Martin Luter Kingun para protestës së nesërme

Nesër pritet të mbahet protesta e radhës e thirrur nga opozita në Shqipëri kundër qeverisë së tanishme.

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që përmes një statusi në Facebook të citojë një fjali të Martin Luther King.

Ky postim erdhi vetëm disa orë para se të fillojë protesta.

“Përtej aspektit moral, limiti i protestave të dhunshme qëndron në faktin se ato s’të çojnë në fitore dhe këtë e dinë edhe ata që i bëjnë. Pra protesta e dhunshme s’është revolucionare, po reaksionare, sepse ndjell humbjen”, ka shkruar Rama.

Albinfo raportoi edhe për masat e sigurisë që ka marrë Policia e Shtetit në lidhje me protestën e nesërme.