Lajme

Ekspozitë në Vjenë: Veprat e piktorëve Ban Kamili dhe Artan Shabani

Të premten, më 22 prill 2022, në orën 19.00 zhvillohet ceremonie e hapjes së ekspozitës me veprat e piktorëve Ban Kamili dhe Artan Shabani, shkruan albinfo.at.

Thuhet se ceremonia zhvillohet në Galerinë e Arteve, në adresën Johannesgasse 17, 1010 Vjena.

Ekspozita quhet “THE COLOR BAKES” dhe është e organizuar nga Ben Kamili dhe Artan Shabani.

Ambasada e Shqipërisë në Vjenë shkruan se jemi shumë të lumtur t’ju shohim në hapjen e ekspozitës “THE COLOR BAKES” më 22 prill 2022, ekspozitë dyshe që kërkon kompozime ekspresive, si thellësitë e perceptuara të mjediseve dhe kujtimeve.

Për më shumë detaje klikoni – KETU

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI