Kosova

Filmi “Sami, Joe und Ich”, i producentes zvicerane, shfaqet në Kosovë

Në kuadër të Edicionit të Ditëve të Gjuhës Gjermane për vitin 2022, Ambasada e Zvicrës shfaqi filmin “Sami, Joe und Ich” nga producentja zvicerane Karin Heberlein, shkruan Albinfo.ch.

“Ne zgjodhëm ta shfaqim këtë film në Kosovë, ku popullata është më e reja në Evropë, pasi fikson momentet e rinisë, betejat, por edhe shpresat që janë përbërëse të hyrjes në moshën madhore. Faleminderit Astrit Alihajdaraj dhe Ilir Hasanaj që ndanë historitë dhe përvojën tuaj si artistë të lindur në Kosovë, por që tani punojnë dhe largohen në Austri dhe Zvicër. Kemi pasur njohuri të jashtëzakonshme në çështjet thelbësore që kanë të bëjnë me identitetin dhe integrimin”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Zvicrës në Kosovë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI