Ekonomi

Fitime të mëdha sjellin këto 30 profesione

Sipas “Business Insider”, në mesin e 30 profesioneve që sjellin fitime të mëdha janë dhe fizioterapistët, një punëtor në një kompani funeralesh, asistent ligjor, inxhinierët, përcjell albinfo.ch.

Në mesin e 30 profesioneve më mirë të paguara janë teknikët, arkitektët, mekanikët, inxhinierët teknikë, elektricistët, teknolog dhe teknik dhe asistent terapist fizik.

Megjithatë, disa nga profesionet që premtojnë paga shumë të larta janë edhe teknikët gjeologjikë, teknolog, radiolog, terapist, teknik të inxhinierisë elektrike, specialist të rrjetit kompjuterik në fushën e hapësirës ajrore-kozmike dhe web designer.

Ky hulumtim nxjerr se profesionet që garantojnë të ardhura të mira janë  edhe teknolog për rezonancë magnetike, diagnozave mjekësore, punëtor në një kompani funeralesh, teknik bërthamor, teknolog i mjekësisë bërthamore, dentist, radio terapist dhe kontrollues të fluturimeve.


 Të tjera nga Ekonomi